Jdi na obsah Jdi na menu
 


Song 31. týdne

 WILLY WILLIAM x VENGABOYS "boom boom boom boom!!"

article preview
Je tu pondělí a zase vás prudím já Tom Braq. Máte radost? Já ano. A rovnou se mnou zůstanete na rozjeté taneční lince. Tentokrát s francouzským Djem, zpěvákem a producentem WILLY WILLIAMEM. Toho můžete znát díky hitu „ego“, který má mimochodem úžasně zábavnou akustickou verzi. Na svém kontě má ovšem tenhle charismatický hudební chameleon spoustu klubových remixů. V roce 2017 si například do nové verze svého hitu „mi gente“, který vznikl spoluprací s kolumbijským zpěvákem J BALVINEM, přizval i BEYONCÉ. Ta veškeré finanční výnosy z prodeje či streamování skladby prostřednictvím charitativních organizaci darovala na podporu oblastí zasažených hurikány a zemětřesením jako Portoriko, Mexiko a další karibské ostrovy.
Zpátky k songu týdne. Tím je totiž osobitý mix vlastního zpěvu a remixu singlu nizozemských VENGABOYS z roku 1999 „boom, boom, boom, boom“ na který jsem já pařil ještě v pražském Gejzeeru. Výsledná stále nakažlivě popová nálož, i když o poznání, pomalejší je opět plná letní energie a zábavy, která láká k mejdanu nejen u bazénu. A pomáhá tomu i klip ve kterém se WILLY WILLIAM rozjíždí na párty pódiích.
Já vám jen připomenu, že songy týdne najdete v playlistu na YouTUBE.muscic. Doplním také, že nově nakonec v nedělní předpremiéře song najdete na Telegramu kluků. A teď už moji milí klucí užívejte druhou půlku prázdnin jak se jen dá, starosti dejte alespoň na chvilku za hlavu a příští tden přeci jen mě tu zase budete číst… Já se těším. Co vy?
 
DJ BRAQ & Rádio CALIMEROCLUB

ww-x-v-blog.png