Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zoe Mazah

Zoe Mazah

article preview

Souhrn vášně a setkání s podobně smýšlejícími lidmi se stal začátkem čtvrtého studiového alba Zoe Mazah. Vyšší vibrace je o zjištění, kdo jste, o tom, že zůstanete věrní sami sobě, svým hodnotám a přesvědčením.

Společně se dvěma producenty a hudebníky Louie Melody z Portugalska a Rocksteady Fredem ze Švédska (Silent Nancy) je představeno nejpřízemnější album v katalogu Mazahs. Spojení láskou k hudbě s tvrdými kořeny vedla spolupráce tria k mimořádnému originálnímu zvuku Higher Vibration. Drážka a rohy jsou ve středu zvuku. Všechny hrané nástroje, Deep Roots, Rock Steady a Rub A Dub, se dokonale kombinují s elegantními, někdy téměř jazzovými melodiemi Zoe a vintage aranžovanými harmoniemi, zatímco její nadčasový hlas vás vtáhne do svého světa myšlenek a emocí.

Její texty mluví o životě samotném. Upřímná, skutečná a dokonce syrová, umělkyně zpívá o svých osobních zkušenostech. O tom být člověkem, matkou, ženou, milenkou, přítelkyní a především hudebnicí, která chce nejen pobavit, ale také sdílet poselství se svým publikem. [...]