Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sisa Me

Sisa Me - Bitter Recognize

article preview

Sisa Me vydá 12. února 2021 nový singl „Bitter Recognize feat. Jessica McIntyre“. Je to čtvrté vydání debutového EP Sisa Mes „Seeing The Good In The Bad“.

„Bitter Recognize“ je ve skutečnosti založeno na remaku písně iLLBiLLY HiTEC Better Recognize, kterou produkovali Alexander Brechow a Jesse „Dubmatix“ King. U této nové verze se kapela spojila s německo-britskou televizní herečkou Jessicou McIntyre, jejíž hudební kořeny na scéně v Hamburku Dub hrají s kapelou Sam Ragga Band, která také podporovala německou hip hopovou hvězdu Jan Delay (Absolute Beginner) pro jeho album Reggae projekt. Píseň se pohybuje mezi ambientem, rockem a popem. Texty Jessicy jsou směsicí duše a mluveného slova, temné a inspirované hnutím #metoo.

Sisa Me je kolektiv nejlepších berlínských nezávislých a reggae hudebníků a producentů, jako jsou Gidon Carmel (Děti, Alberta Cross, Amistat), Alexander Brechow (nemocný Hitec) nebo Claudio Jolowicz (Bitty McLean, Ken Booth, Magic Touch). Jsou zde, aby přivedli organiku zpět do populární hudby. Melodické háčky podpořené plnou sekcí lesních rohů, zubaté kytary a těžká basa tvoří žánrově ohýbaný koktejl písničkáře popu a dubu bez holubí díry a štítků.