Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kapela Fortuan

Kapela Frtuan - Lose my mind

article preview

fortuan.jpg

 

Bratislavská kapela Fortuan pôsobí na hudobnej scéne od leta 2018. K pripravovanému albumu s názvom „Flavours“ prichádza s novým singlom „Lose my mind“.

Nápad na text k skladbe Lose my mind je od jedného podnikateľa, s ktorým raz šiel spevák Jakub spolujazdou, kedy sa počas 3-hodinovej cesty z Prahy do Bratislavy rozprávali aj o dlhodobých vzťahoch. V strede debaty sa podnikateľ spýtal: “Vieš čo je to naozajstná láska? Zabil by som ju, ale chýbala by mi.”

Takže aj napriek všetkým peripetiám vo vzťahu sa v texte spieva, že „by som bez teba prišiel o rozum“. Videoklip vyjadruje práve tento moment. Čím ďalej sa od svojej ženy vzďaľuje, tým viac absurdity do jeho života prichádza. Nakoniec jej padá k nohám a je rád, že je a už radšej od nej nebude utekať. Veď by bez nej prišiel o rozum, no nie?

Kapela Fortuan vznikla ako autorský projekt 3 členov eventovej cover skupiny Wooders. Kapelu tvoria Jakub Hančin (spev a akustická gitara), Tomáš Marikovič (sólová gitara) a Daniel Štefanovič (bicie nástroje). Kapelu dopĺňa na koncertoch a pri nahrávaní v štúdiu Tomáš Kubáň (basová gitara), ktorý sa však na tvorivej činnosti nezúčastňuje.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář