Jdi na obsah Jdi na menu
 


Song 32 týdne

LAKESIDE X "time has come"

article preview
Jen tentokrát nepůjdeme příliš daleko. Pražská parta LAKESIDE X už je s námi několik let a na svém kontě má tři (teď už čtyři alba). Jejich styl je mix melancholické elektronické hudby a má tak trochu temné stíny synthpopu. Někomu tak můžou připomínat někdejší DEPECHE MODE a jiným pro změnu DE/VISION. Já je mám rád od doby, co mi je téměř před osmnácti lety dohodil kamarád (v té době jsem byl úplně na větvi se songu "gardens of eden", který mi připomínal nekomerční tvorbu FAITHLESS z roku 1998). První singl "looking for you" byl tak trochu zjevením na naší scéně díky romanticky snové synthpopové lince a dodnes dokáže mile pohladit a těžko se na něj zapomíná. Singl "anywhere" se v roce 2006 stal pro změnu hymnou mezinárodního festivalu CREAMFIELDS pořádaného u Roudnice nad Labem.
Tak jako tak vodnická novinka "time has come" z posledního alba "love disappears" je opět lehce pulsující stíny zahalený synthpopový kousek, který odkapává jako med a zůstává v hlavě jako temný snový stín.
Tak tedy vzhůru do krásné temnoty moji Klucí a za týden tu budu co by dup... No, když neskončím ve Vltavě s vodníkem... Jenom váš
DJ BRAQ & Rádio CALIMEROCLUB