Jdi na obsah Jdi na menu
 


Song 30 týdne

TROYE SIVAN "rush"

article preview
Ahoj 
Tak je tu další pondělí a s ním i já DJ BRAQ a se mnou další song týdne. Původně jsem vám ho chtěl představit už minulý týden, ale nakonec to vyhrál VANOTEK, protože jsem si říkal, že „rush" - jak se tahle letní hymna jmenuje - je trochu moc rozjetá. Ale s každým dalším poslechem jsem si řekl: vlastně proč ne? Přeci jen jsme Jen KLUCI, tak proč si letní párty neužít se vším všudy na plný pecky? A slovy jedné literární hrdinky: „mladí jsme jen jednou".
TROYE SIVAN je australský zpěvák (a také herec a model) s jihoafrickými kořeny. Já ho sleduji už nějaký čas a jednu dobu mě neskutečně bavil duet s CHARLI XCX „1999". Možná i díky podařenému klipu, ve kterém je tolik pop kulturních odkazů že se směju i teď, když si ho pustím. Ostatně mi v komentářích zkuste vypsat kolik jste jich napočítali.
Nicméně. Současná, doslova vyhulená, hymna, odkazující na oblíbený „čistič kůže" při sexuálních hrátkách "rush" je jiná, sakra smyslná, káva. A musím říct, že se nejen dobře poslouchá, ale že se ni i dobře paří. Takže vám moji milý Jen KLUCI přeju parádní nový letní týden a já se jdu učit taneční kroky. Teda když najdu do party další kluky...
DJ BRAQ & Rádio CALIMEROCLUB

troye-blog.png